Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2010 14:35 - "ЗА" или "ПРОТИВ" Хомосексуалистите и сродните им групи сте? ПОПЪЛНИ ТЕСТА по-долу ! Вашето мнение е Важно ! Изрази го !
Автор: regenesis Категория: Технологии   
Прочетен: 2445 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 21.06.2010 08:57


ВИЕ за Това image  ИЛИ  за Това image  сте?
    

Институт Ре-Генезис се обръща към всички желаещи да изразят своето мнение за хомосексуализма и сродните с него алтернативни сексуални ориентации (ЛГБТ) с молба

 
да попълните онлайн нашия въпросник (в момента или в близките 1-2 дни)

   Изтеглете теста от ТУК

   На 26 юни 2010 г. (събота) ще се състои 3-ия Софийски Прайд  (гей и ЛГБТ парад).  В седмицата преди него са предвидени и десетина други подобни прояви.

  Това ще породи, както и през последните две години по същия повод, полярни мнения за гейовете и сходните на тях групи с друга сексуална ориентация както по печатните, така по различните електронни медии, а вероятно и между самите нас, там където живеем, работим или учим.  

  Попълвайки предложения от нас въпросник Вие ще помогнете да се направи една обективна, и надяваме се по-масова, "снимка", "диагноза" на обществените нагласи по този въпрос.

  
Въпросникът (това е популярния тест за Хомофобия на американския учен Х.Адамс) съдържа 25 твърдения, които Ви трябва да оцените по 5-степенна скала, доколко сте съгласни или не съгласни с тях. В допълнение има и 3 отворени въпроса, на които Ви можете в свободен стил да изразите Вашето мнение по въпроса.


БЛАГОДАРИМ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА УЧАСТИЕТО ВИ И ЗА ОТДЕЛЕНОТО ВРЕМЕ !



    Резултатите от това проучване, включително и Вашето мнение, ще бъдат обобщени, интерпретирани и оповестени както в нашия блог, така и по някои медии след 1-2 седмици.

   Засега въпросникът може да се изтегли от Вас и ваши познати, приятели или колеги от интернет и след като го попълните в Ексел формат го изпратете на е-мейл  homophobia@abv.bg 

   Ще Ви бъдем благодарни, ако ни съдействате за трансформирането му в публично и масово достъпна онлайн  версия.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   Ако се интересувате от това какво е хомофобия - прочетете предишния ни пост, и ако желаете, заповядайте на нашия уъркшоп посветен на теста на Адамс за хомофобия, който ще се проведе на 23.06. (сряда) между 18 и 20 ч. в семинарната зала на централния офис на Институт Ре-Генезис (в центъра на София, с/у Парламента, ул.Шишман 5, вх.Б, ет.1).

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


И накрая - направете едно малко усилие и го популяризирайте сред Вашите познати !



Доскоро !


екипът на Институт Ре-Генезис за конструктивна и позитивна психология.

image



Гласувай:
1


Вълнообразно


1. анонимен - попълних
21.06.2010 16:40
Попълних анкетата. Определено е писана от подръжник на хомо или бисексуалната ориентация.

Ще се възползвам от възможността да изразя мнение по темата: да, всеки сам решава как да живее и с кого да си ляга.... стига това да не се превръща в обществен фарс, какъвто е за мен провеждането на гей парад
цитирай
2. regenesis - Абе другари, в тази страна всичко останало ли оправихте, че с моя задник почнахте да се занимавате ! - Георги Парцалев - 1964 г.
26.06.2010 16:00
Не е лошо свещенници (от БПЦ и от други църкви-напр. баптистки) да изказват мнение за гей-парадите,но
- защо БПЦ не защити приюта за над 100 сираци и бездомни на Отец Иван в Нови Хан,който държавата и общината искаха да съборят,без да са дали и 1 лев за него;
- защо не заклеймиха със същата страст и хилядите случаи на педофилия от страна на "божии служители"-само през 2004 и само в САЩ и само в нейната католическа църква има 4392 официални обвинения в педофилия на нейни свещенници (виж http://en.wikipedia.org/wiki/Catholic_sex_abuse_cases).А в другите църкви в САЩ?А в другите страни?А в други години?Явно става въпрос за СТОТИЦИ ХИЛЯДИ СЛУЧАИ само през 20 в. на педофилия от страна на свещенниците,а ако вземем целия 2-3 хиляди годишен период-вероятно са милиони(при това това случаите с деца,а склоняването към секс на жени,а секс с мъже,а с животни?Да продължавам ли?
- защо не се извиниха за 12-те милиона жени изгорени на кладите на църковната инквизиция порадо обвинения,че са вещици,а всъчщност са били лечителки или хубави,или просто жени;
- защо не се покаяха за стотиците милиони убити в религиозни войни,провокирани от юдо-християнско-мюсюлманския религиозен триумвират през последните 3 хилядолетия,и още стотици защо.
А тези,които така яростно кълнат гей-парада ги препращам към изследванията на психолога Х.Адамс от 1996,който доказва,с апаратни психофизиологични методи,от типа на "детектор на лъжата",че когато се показват видеозаписи на секс между мъже,то хомофобите (т.н."нормални") имат значително по-изразена сексуална възбуда и ерекция,отколкото имат хомосексуалистите гледали същите видеокадри.
Значи не само поповете,но и "нормалните" се възбуждат повече от сексът между хомосексуалисти,отколкото полседните.И после ми говорят за морал! Нали той бил не само в поведението,но и в мислите.
И накрая,случаите на домашно насилие спрямо деца са повече и по-крайни при т.н. "нормални".

Този техен морал нещо ми намирисва на двуличие.
Прав си Парцалев!
цитирай
3. kontra - не се заяждайте с автора!
27.06.2010 16:46
Защото май не е просто гей, а направо дърт пед... с опит така да се каже, знае как да ти го върне, нищо че не е прав!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: regenesis
Категория: Технологии
Прочетен: 215801
Постинги: 61
Коментари: 6
Гласове: 81
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031